BS - Financování vývozu se státní podporou - Velcer, Jan; Tlapa, Martin, 1964-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním exportu se státní podporou v České republice. První část práce je teoretická, ta se věnuje především vymezení základních pojmů a procesů, mezi něž patří zejména platební podmínky. V této části jsou také vysvětleny metody a nástroje financování exportu. Dále je zde zmíněna činnost nejdůležitějších institucí, které se na podpoře exportu podílejí. Druhá část této práce je prakticky zaměřená. Jednotlivé postupy a metody jsou zde uplatněny v praxi na modelovém kontraktu.
Vedoucí práce: Martin Tlapa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses