Úpadkové trestné činy - Bernardova, Vendula (2013)
Jak je již z tématu bakalářské práce zřejmé, práce se zabývá úpadkovými trestnými činy. Jejím cílem je vytvořit jednotný přehled o vybraných úpadkových trestných činech a zároveň poskytnout vysvětlení základních pojmů z trestního a úpadkového práva. Práce je rozčleněna celkem do šesti kapitol. Prvních pět kapitol je věnováno základům z trestního práva, např. co je to trestný čin, jaké má znaky apod. Poslední kapitola rozebírá již samotné úpadkové trestné činy.