Úpadkové trestné činy - Bernardova, Vendula; Moravec, Tomáš, 1983-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Jak je již z tématu bakalářské práce zřejmé, práce se zabývá úpadkovými trestnými činy. Jejím cílem je vytvořit jednotný přehled o vybraných úpadkových trestných činech a zároveň poskytnout vysvětlení základních pojmů z trestního a úpadkového práva. Práce je rozčleněna celkem do šesti kapitol. Prvních pět kapitol je věnováno základům z trestního práva, např. co je to trestný čin, jaké má znaky apod. Poslední kapitola rozebírá již samotné úpadkové trestné činy.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses