Ekonomické sankcie voči Iránu - Ševcech, Marián; Čajka, Radek, 1983-; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá ekonomickými sankciami uvalenými na Iránsku islamskú republiku. Popisuje tieto sankcie a ich mechanizmus, následne na základe štatistík Medzinárodného menového fondu a Konferencie OSN o obchode a rozvoji analyzuje dopady sankcií na iránsku ekonomiku. Cieľom tejto práce je zhodnotiť sankcie a ich efektivitu.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses