Čína jako obchodní partner českých firem - Šesták, Jan; Němečková, Iveta; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce je rozdělena do pěti hlavních částí. V úvodu se autor zabývá základní analýzou obchodu s Čínou. Vymezí silné s slabé stránky obchodování, výběr obchodního partnera a přípravu smluv. Dále se autor zaměří na zboží, se kterým se na čínském trhu dá obchodovat, a představeny budou i konkrétní projekty, které mezi ČR a Čínou vznikly. V rámci práce budou představeny i důležité body obchodování jako druh dopravy, vstup na trh či základní prvky etiket, která hraje velkou roli. Závěr práce je věnován případovým studiím, které popisují konkrétní příklad obchodování.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses