Přístup Japonska k mnohostranné obchodní liberalizaci v GATT/WTO - Folcová, Iveta (2013)
Bakalářská práce se zabývá přístupem Japonska k mnohostranné obchodní liberalizaci v rámci Světové obchodní organizace. Pojednává tedy o vstupu Japonska do WTO a formuluje vývoj jeho pozice až k nynějšímu respektovanému členství. Ve formování zahraničního obchodu Japonska ale hraje klíčovou roli také regionalismus. Proto je poměrně velká část této práce věnována i regionální integraci.