Přístup Japonska k mnohostranné obchodní liberalizaci v GATT/WTO - Folcová, Iveta; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá přístupem Japonska k mnohostranné obchodní liberalizaci v rámci Světové obchodní organizace. Pojednává tedy o vstupu Japonska do WTO a formuluje vývoj jeho pozice až k nynějšímu respektovanému členství. Ve formování zahraničního obchodu Japonska ale hraje klíčovou roli také regionalismus. Proto je poměrně velká část této práce věnována i regionální integraci.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses