Komerční rizika podniků v mezinárodním obchodě z pohledu banky - Jochmanová, Helena; Němečková, Iveta; Nejedlý, Michal, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce pojednává o problematice komerčních rizik podniků z pohledu obchodní banky při zapojení do mezinárodního obchodu. První kapitola práce je věnována úvodu do problematiky a popisu všech subjektů, kterých se komerční rizika v mezinárodním obchodě mohou dotknout. Druhá kapitola shrnuje teoretické poznatky problematiky komerčních rizik, včetně možných způsobů eliminace rizik. Třetí kapitola práce je věnována případové studii popisující konkrétní obchodní případ a možnosti řešení komerčních rizik obchodní bankou.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses