Vzájemná obchodní spolupráce, specifika, rizika mezi Kubou a Českou republikou - Kopecká, Magda; Neuwirthová, Magda; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce popisuje vývoj česko-kubánských obchodních vztahů od 50. let minulého století do současnosti. Dále se věnuje podnikatelskému prostředí na Kubě, jeho specifikům a rizikům. V závěru jsou shrnuta doporučení pro firmy, které chtějí na kubánský trh vstoupit.
Vedoucí práce: Magda Neuwirthová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses