Kuba - diktatura ve světě demokracie - Vodraška, Martin; Čajka, Radek, 1983-; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
První kapitola práce popisuje základní informace o zemi - poloha, geografie a obyvatelstvo. Ve druhé kapitole se zabývá práce historickými událostmi Kuby a rozbor jejich dílčích ekonomických důsledků. Třetí kapitola analyzuje politický a sociální systém Kuby. Čtvrtá kapitola stanovuje hlavní atributy ekonomiky státu dnes a vztah země k demokracii. Poslední kapitolou se práce snaží predikovat možný vývoj do budoucna.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses