Vliv společné obchodní politiky na ČR - Šlechtová, Jana; Neumann, Pavel, 1956-; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zaměřuje na společnou obchodní politiku a její vliv na zahraniční obchod České republiky. Zjišťuje, zda tento vliv roste a jaké má dopady na strukturu zahraničního obchodu České republiky v období mezi lety 2004 a 2011. Vedle struktury obchodu se zaměřuje i na legislativní rámec společné obchodní politiky a její rozhodovací proces. Popisuje také postup, jakým lze prosazovat ve strukturách Evropské unie obchodní zájmy České republiky.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses