Vplyv ochrany duševného vlastníctva na ekonomický rozvoj Číny - Giljanová, Miriam; Vlčková, Jana; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Moja bakalárska práca sa zaoberá ochranou duševného vlastníctva v Číne. Prvá teoretická časť je zameraná na historické predpoklady implementácie práv duševného vlastníctva, súčasnosť a predpoklady na zlepšenie systému práv duševného vlastníctva. V druhej časti bakalárskej práce sa popíšem cesty, ktorými ochrana duševného vlastníctva pôsobí na ekonomický rast, pomocou štatistík zhodnotím aktuálny stav a analyzujem jednu z ciest - priame zahraničné investície.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses