Analýza ekonomické situace zemí bývalé Jugoslávie - Šnobr, Michal; Formanová, Věra, 1985-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V rámci analýzy ekonomické situace zemí bývalé Jugoslávie nejprve práce v první části stručně shrnuje současný ekonomický stav pomocí makroekonomických ukazatelů, ve druhé části se zaměřuje na historii Jugoslávie v druhé polovině dvacátého století a ve třetí analyzuje nejvýznamnější problémy a příležitosti v jednotlivých státech.
Vedoucí práce: Věra Tunkrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses