Podomový predaj - Pacalová, Michaela; Malý, Josef, 1958-; Machková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práca sa venuje téme priameho predaja. Cieľ práce je na základe komparácie priameho predaja zhodnotiť jeho špecifiká vo vybraných krajinách, priblížiť priamy predaj vo vybranej spoločnosti a poukázať na túto formu predaja nielen doma, ale i v zahraničí. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť práce vymedzuje základné pojmy riešenej problematiky, charakterizuje priamy predaj a predpoklady jeho úspešnosti. Záverom tejto časti je komparácia priameho predaja vo vybraných krajinách a to na základe štatistických ukazovateľov a tiež bežne dostupných informácií. V praktickej časti je predstavená spoločnosť Southwestern, ktorá využíva priamy predaj k distribúcii vzdelávacích produktov. Je tu stručne zhrnutá jej história, produktové portfólio a tiež Southwestern Advantage stáž pre študentov vysokých škôl.
Vedoucí práce: Josef Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses