Finančná analýza spoločnosti KMK Granit, a.s. - Kiselovič, Ján; Mikan, Pavel, 1963-; Slunčík, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom tejto bakalárskej práce s názvom "Finančná analýza spoločnosti KMK Granit, a.s." je analyzovať finančnú situáciu spoločnosti KMK Granit, a.s. v rokoch 2007 až 2011. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti sú popísané teoretické východiská, metódy a postupy finančnej analýzy, ako horizontálna a vertikálna analýza, bilančné pravidlá, ekonomické normály, pomerové ukazovatele, ekonomická pridaná hodnota, bonitné a bankrotové modely a porovnanie s odvetvím. V praktickej časti sú uvedené metódy a postupy aplikované na spoločnosť KMK Granit, a.s. Záver obsahuje zhrnutie najpodstatnejších zistených poznatkov a vyhodnotenie finančnej situácie spoločnosti.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses