Analýza výrobního procesu vybraného produktu - Šlemr, Michal; Martinez, Felipe; Komanec, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Pozorování procesů je první fází při jakémkoli pokusu o jejich zlepšení. Cílem této práce je pomocí analytických procesních nástrojů navrhnout možná doporučení pro zefektivnění výrobního procesu. V teoretické části je nejdříve charakterizován trh mimosilničních pneumatik a popsána společnost Mitas a.s., jejíž výroba je v práci analyzována. Následně jsou v této části popsána specifika vlastností a mimosilniční pneumatiky a jejího výrobního procesu. Teoretická část obsahuje vymezení pojmu štíhlá výroba a popsání analytických nástrojů, které jsou použity k analyzování výrobního procesu. Nástroje jsou následovně aplikovány na výrobní proces, kdy jsou pomocí nástrojů procesy popsány a následně analyzovány. V závěrečné části jsou shrnuta doporučení pro možné zlepšení vyplývající z těchto nástrojů.
Vedoucí práce: Felipe Martinez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses