Finanční analýza společnosti GAST-PRO, s.r.o. - Mikšovský, Jakub; Slunčík, Peter; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Má bakalářská práce analyzuje finanční zdraví společnosti GAST-PRO, s.r.o. za roky 2007 až 2011. Práce je rozdělena do dvou částí na teoretickou a praktickou část. Cílem teoretické části práce je popis jednotlivých metod, které jsou využity ve druhé části. V Praktické části je společnost nejprve krátce charakterizována a následně jsou aplikovány jednotlivé metody finanční analýzy. Analýza je sestavena z horizontální a vertikální analýzy, bilančních pravidel, poměrových a rozdílových ukazatelů, výpočtu ekonomické přidané hodnoty, Altmanova indexu důvěryhodnosti a konečně podrobného mezipodnikového srovnání s nejbližší konkurencí. Výsledky finanční analýzy jsou shrnuty v závěru na konci práce.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses