Získávání a výběr studentů pro obor International Management/CEMS a analýza demotivačních faktorů - Hlaváček, Josef; Králová, Tereza, 1978-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je charakteristika procesu získávání a výběru studentů pro obor International Management/CEMS na Vysoké škole ekonomické v Praze a analýza demotivačních faktorů odrazujících od volby tohoto oboru. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, tedy části teoretické a části praktické. Teoretická část popisuje obecné základy motivace, motivaci ke studiu, získávání a výběr studentů. V praktické části je nejprve nastíněn profil oboru International Management/CEMS a způsob získávání a výběru studentů a poté dochází k analýze demotivačních faktorů vycházející z dotazníkového šetření. V závěru jsou informace shrnuty a jsou navrženy postupy pro zlepšení s výhledem do budoucnosti.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses