Podnikatelský projekt Happy ZOO Golf - Langer, Emil; Mikovcová, Hana, 1959-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce Podnikatelský projekt Happy ZOO Golf je vytvoření podnikatelského plánu pro projekt, který bude v blízké budoucnosti realizován. Jednotlivé části práce se budou zabývat založením nové dětské golfové značky, zmapováním situace pro její úspěšné zavedení na český trh s golfovými produkty, dále vytvořením marketingového plánu a v neposlední řadě finančním hodnocením reálnosti projektu. Při sestavování praktické části se vychází z teoretických poznatků, jejichž znalost a správná aplikace je nezbytná pro úspěšnou realizaci podnikatelského plánu. Autorovi práce přinese komplexní rozbor jeho záměru, včetně zhodnocení provozuschopnosti pro skutečnou realizaci.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses