Analýza produktů poskytovatelů KEB služeb na poli B2B - Luxová, Adéla (2013)
Cílem této práce je pomocí metody párového srovnání nalézt optimálního poskytovatele KEB služeb pro konkrétní podnik. Problematika je zaměřená pouze na pole B2B, čemuž odpovídá i výběr zkoumaných parametrů a zkoumaných produktů jednotlivých poskytovatelů. Parametry i vybrané produkty také vycházejí z definovaných potřeb daného podniku. Práce zahrnuje teoretickou část, jejímž cílem je přiblížení problematiky včetně rozlišení nejasných oblastí. Část práce je také věnována trhu B2B a specifickým potřebám podniků. Druhá polovina se zaměřuje již na konkrétní podnik a samotnou analýzu. Diplomovou práci uzavírá celkové vyhodnocení.