Analýza produktů poskytovatelů KEB služeb na poli B2B - Luxová, Adéla; Pernica, Petr, 1948-; Novák, Radek, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je pomocí metody párového srovnání nalézt optimálního poskytovatele KEB služeb pro konkrétní podnik. Problematika je zaměřená pouze na pole B2B, čemuž odpovídá i výběr zkoumaných parametrů a zkoumaných produktů jednotlivých poskytovatelů. Parametry i vybrané produkty také vycházejí z definovaných potřeb daného podniku. Práce zahrnuje teoretickou část, jejímž cílem je přiblížení problematiky včetně rozlišení nejasných oblastí. Část práce je také věnována trhu B2B a specifickým potřebám podniků. Druhá polovina se zaměřuje již na konkrétní podnik a samotnou analýzu. Diplomovou práci uzavírá celkové vyhodnocení.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses