Logistika v cateringu a aplikace HACCP - Štěpánek, Jindřich; Mervart, Michal, 1977-; Kruisová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce popisuje logistické procesy v malé cateringové firmě a implementaci postupů vycházejících z principu HACCP (Systém analýzy kritických kontrolních bodů), který je doporučen pro provozovatele stravovacích zařízení. Certifikát HACCP je mezinárodně uznáván a může sloužit jako doplnění pro certifikaci o zavedení managementu kvality řady ISO 9000. Práce nepopisuje zavedení plného systému HACCP, ale systému z něj vycházejícího v návaznosti na nezbytná hygienická opatření, která jsou závazná pro všechny stravovací provozy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses