Systém podpory exportu v Německu - Zemlák, Radek (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na systém podpory exportu v Německu. Cílem bakalářské práce je popsat a následně analyzovat organizace, které se podílí na podpoře německých vývozců. Popsat a analyzovat německý vývoz, jeho vývoj v čase, jeho komoditní a teritoriální strukturu. První kapitola je zaměřena na teoretické nástroje podpory exportu. Druhá kapitola je zaměřena na vývoj a strukturu německého vývozu. Třetí kapitola je zaměřena na instituce v Německu, které se podílí na podpoře vývozu. Poslední kapitola je zaměřena na způsoby financování vývozu.