Systém podpory exportu v Německu - Zemlák, Radek; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na systém podpory exportu v Německu. Cílem bakalářské práce je popsat a následně analyzovat organizace, které se podílí na podpoře německých vývozců. Popsat a analyzovat německý vývoz, jeho vývoj v čase, jeho komoditní a teritoriální strukturu. První kapitola je zaměřena na teoretické nástroje podpory exportu. Druhá kapitola je zaměřena na vývoj a strukturu německého vývozu. Třetí kapitola je zaměřena na instituce v Německu, které se podílí na podpoře vývozu. Poslední kapitola je zaměřena na způsoby financování vývozu.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses