Obchod s potravinovými doplňky a jejich důvěryhodnost - Hroudová, Martina; Chylíková, Hana, 1953-; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá obchodem s potravinovými doplňky a jejich důvěryhodností. Cílem práce je informovat o současném postavení obchodu s potravinovými doplňky na českém i zahraničním trhu, poukázat na důležitost užívání potravinových doplňků a prezentovat závěry na základě vlastního dotazníkového šetření. Práci lze rozdělit do dvou částí, přičemž první část je teoretická a druhá pak praktická. Záměrem první části je především úvod do problematiky potravinových doplňků a zprostředkování informací o obchodu s potravinovými doplňky i o potravinových doplňcích samotných. Praktická část podává informace o nákupním chování a znalostech spotřebitele.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses