Marketing franchisingového řetězce Švejk restaurant - Sochor, Radovan (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingem franchisingového řetězce Švejk restaurant. Cílem této práce je analýza konceptu Švejk restaurant z teoretického i praktického hlediska. První kapitola se zabývá obecnými znalostmi o franchisingu. Druhá kapitola je zaměřena na základní teoretické znalosti marketingu. Ve třetí kapitole popisuji základní charakteristiky konceptu Švejk restaurant. Čtvrtá kapitola se pak zabývá marketingovými aktivitami konceptu. Pátá kapitola je zaměřena na vlastní průzkum. Poslední kapitola je výslednou částí práce, kde je navržen marketingový plán konceptu.