Odbytová politika a obchodní nástroje firmy Kadia - Hájek, Pavel (2013)
Tato bakářská práce se zabývá odbytovou politikou německé společnosti projektující a vyrábějící honovací a odhrotovací stroje. Cílem je charakteristika odbytové politiky a obchodních postupů firmy KADIA Produktion GmbH+Co, včetně návrhu na její efektivnější fungování. Bakalářská práce zahrnuje popis postavení společnosti na trhu, charakteristiky zákazníků a jejich vztahů se společností Kadia. Rovněž je zde popsán vývoj zakázek a obchodních operací společnosti. V samostatné kapitole jsou shrnuty také předpokládané trendy odbytu a návrh na zvýšení efektivnosti odbytové politiky.