Odbytová politika a obchodní nástroje firmy Kadia - Hájek, Pavel; Čajka, Radek, 1983-; Tlapa, Martin, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakářská práce se zabývá odbytovou politikou německé společnosti projektující a vyrábějící honovací a odhrotovací stroje. Cílem je charakteristika odbytové politiky a obchodních postupů firmy KADIA Produktion GmbH+Co, včetně návrhu na její efektivnější fungování. Bakalářská práce zahrnuje popis postavení společnosti na trhu, charakteristiky zákazníků a jejich vztahů se společností Kadia. Rovněž je zde popsán vývoj zakázek a obchodních operací společnosti. V samostatné kapitole jsou shrnuty také předpokládané trendy odbytu a návrh na zvýšení efektivnosti odbytové politiky.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses