Rizika obchodu a podnikání v zemích Černé Afriky - Král, Zdeněk; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá analýzou současné ekonomické situace v zemích Černé (Subsaharské) Afriky a riziky, která jsou s podnikáním a obchodem v těchto zemích spojena. Jejím cílem je poskytnout nejen ucelený přehled rizik, jež mohou komplikovat vstup na trh a podnikatelskou činnost samotnou, ale také metody jejich minimalizace nebo překonání a konkrétní příklady.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses