Mezinárodní letecká přeprava carga - Balada, Tomáš (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá mezinárodní leteckou přepravou carga a měla by poskytnout všeobecný přehled o fungování nákladní letecké dopravy ve světovém měřítku. Práce se zaměřuje na podrobnou charakteristiku veškerých aspektů spojených s touto problematikou a náležitostmi, které musí být dodržovány při jejím provozu. Dále se detailněji věnuje nákladní letecké dopravě a přepravě ve světovém, evropském a českém kontextu. V neposlední řadě je tato práce zaměřena na nákladní odvětví Českých aerolinií, jakožto vlajkového dopravce České republiky.