Mezinárodní letecká přeprava carga - Balada, Tomáš; Sato, Alexej, 1952-; Malý, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá mezinárodní leteckou přepravou carga a měla by poskytnout všeobecný přehled o fungování nákladní letecké dopravy ve světovém měřítku. Práce se zaměřuje na podrobnou charakteristiku veškerých aspektů spojených s touto problematikou a náležitostmi, které musí být dodržovány při jejím provozu. Dále se detailněji věnuje nákladní letecké dopravě a přepravě ve světovém, evropském a českém kontextu. V neposlední řadě je tato práce zaměřena na nákladní odvětví Českých aerolinií, jakožto vlajkového dopravce České republiky.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses