Exportní financování se zajištěním EGAP - Svobodová, Eva; Sato, Alexej, 1952-; Vanko, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá proexportní politikou a službami státu v oblasti proexportního financování a jeho pojištění, které nabízí českým vývozcům. V rámci proexportního financování jsou zde uvedeny dvě nejdůležitější státní instituce zabývající se touto činností -- Exportní a garanční pojišťovací společnost a Česká exportní banka. Dále je v práci popsán konkrétní případ proexportního financování týkající se výstavby továrny v Ruské federaci, na kterém působila česká stavební společnost PSJ jako generální dodavatel.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses