Problematika exportu českých firem do Ruské federace - Vodičková, Monika; Sato, Alexej, 1952-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Rusko je důležitým obchodním partnerem ČR a jeho význam dále roste. Má práce se soustředí na český export do RF. Práce je rozdělena na čtyři hlavní části. V první části charakterizuji Ruskou federaci z hlediska ekonomického vývoje a zároveň zde popisuji vzájemný obchod mezi ČR a RF. Dále se zaměřuji na aktivity státu týkající se podpory exportu. V třetí kapitole je v krátkosti charakterizováno podnikatelské prostředí Ruské federace a také jsou zde zmíněny možnosti vstupu na ruský trh. Tématem poslední kapitoly je průběh obchodní operace, kde je největší pozornost věnována celnímu řízení.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses