Analýza IDS Prahy a Bratislavy - Zika, Ondřej; Mervart, Michal, 1977-; Drápal, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je analýza integrovaných dopravních systémů Prahy (Pražská integrovaná doprava) a Bratislavy (Bratislavská integrovaná doprava). Analýza identifikuje např. jednotlivé dopravní prostředky v těchto integrovaných dopravních systémech, přepravně-právní vztahy, praktické poznatky z cestování apod. V závěru práce jsou navržena doporučení za účelem zlepšení systému. Tato analýza ukázala, že vytvořit kvalitní integrovaný dopravní systém je poměrně obtížné.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses