Analýza zahraničného obchodu ČR po vstupe do EÚ - Kocúreková, Juliána; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je popísať vývoj zahraničného obchodu Českej republiky po vstupe do Európskej únie 2004-2011. Práca je rozdelená do štyroch kapitol. Prvá kapitola popisuje zahraničný obchod a jeho funkcie všeobecne. Druhá kapitola je zameraná na vývoj ZO ČR pred vstupom do EÚ. Tretia kapitola popisuje spoločnú obchodnú politiku s cieľom definovať jej vplyv na zahraničný obchod ČR. Posledná kapitola obsahuje analýzu dynamiky zahraničného obchodu Českej republiky a aj jeho komoditné a teritoriálne hľadisko.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses