Motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity ve firmě Sony - Vildová, Romana (2013)
Cílem této bakalářské práce je seznámit se s problematikou motivace zaměstnanců a zaměstnaneckých benefitů z teoretického hlediska a na základě toho provést motivační analýzu ve firmě Sony. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretickou část pokrývají první dvě kapitoly, které se zabývají obecně motivací zaměstnanců a běžně nabízenými zaměstnaneckými benefity. Praktickou část tvoří třetí a čtvrtá kapitola. Třetí kapitola představuje firmu Sony. Čtvrtá kapitola popisuje zaměstnanecké benefity, které svým zaměstnancům firma poskytuje, a vlastní výzkum provedený prostřednictvím dotazníkového šetření v Sony Europe Limited -- organizační složce Česká republika.