Motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity ve firmě Sony - Vildová, Romana; Chylíková, Hana, 1953-; Procházková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je seznámit se s problematikou motivace zaměstnanců a zaměstnaneckých benefitů z teoretického hlediska a na základě toho provést motivační analýzu ve firmě Sony. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretickou část pokrývají první dvě kapitoly, které se zabývají obecně motivací zaměstnanců a běžně nabízenými zaměstnaneckými benefity. Praktickou část tvoří třetí a čtvrtá kapitola. Třetí kapitola představuje firmu Sony. Čtvrtá kapitola popisuje zaměstnanecké benefity, které svým zaměstnancům firma poskytuje, a vlastní výzkum provedený prostřednictvím dotazníkového šetření v Sony Europe Limited -- organizační složce Česká republika.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses