Problematika obchodu odpadem - Skalická, Eliška (2013)
Bakalářská práce se věnuje problematice obchodu odpadem a měla by poskytnout všeobecný přehled ohledně odpadového hospodářství. Práce uvádí příslušný legislativní rámec, kterému odpadové hospodářství podléhá, a dělení odpadů. Dále se věnuje přehledu nakládání s odpady v České republice a mezinárodnímu obchodu odpady. Problematika obchodu odpadem je demonstrována na vybrané firmě uskutečňující své obchodní aktivity v oblasti sběru, výkupu a likvidace odpadů.