Problematika obchodu odpadem - Skalická, Eliška; Sato, Alexej, 1952-; Plundra, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se věnuje problematice obchodu odpadem a měla by poskytnout všeobecný přehled ohledně odpadového hospodářství. Práce uvádí příslušný legislativní rámec, kterému odpadové hospodářství podléhá, a dělení odpadů. Dále se věnuje přehledu nakládání s odpady v České republice a mezinárodnímu obchodu odpady. Problematika obchodu odpadem je demonstrována na vybrané firmě uskutečňující své obchodní aktivity v oblasti sběru, výkupu a likvidace odpadů.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses