Komparace vnímání biopotravin odlišnými generacemi - Říšská, Zuzana; Chylíková, Hana, 1953-; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce pojednává o biopotravinách a způsobech, jakými jsou vnímány s ohledem na věk spotřebitele. Teoretická část práce se dělí do tří kapitol - první z nich se věnuje ekologickému zemědělství, jeho vývoji v Evropě a v České republice i současné situaci. Stručně popisuje kontrolní systém a legislativu v ČR. Druhá kapitola pojednává o českém spotřebiteli biopotravin, třetí kapitola je věnována metodologii výzkumu. Čtvrtá kapitola analyzuje data získaná dotazníkovým šetřením a polostrukturovanými rozhovory. Cílem práce je zjistit, jak se liší vnímání biopotravin respondenty různých věkových kategorií.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses