Doprava v Praze s přihlédnutím k legislativním aspektům - Rybníčková, Petra (2013)
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou dopravy v hlavním městě České republiky, porovnává problémy pražské dopravy s dopravou v jiných městech a dává ji do souvislostí s legislativou. Cílem práce je nalézt souvislosti mezi potřebami města z hlediska dopravy a právním zakotvením těchto potřeb, odhalit problémy legislativy vztahující se na dopravu jakožto specifické odvětví ekonomiky a navrhnout možná řešení.