Doprava v Praze s přihlédnutím k legislativním aspektům - Rybníčková, Petra; Mervart, Michal, 1977-; Křížová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou dopravy v hlavním městě České republiky, porovnává problémy pražské dopravy s dopravou v jiných městech a dává ji do souvislostí s legislativou. Cílem práce je nalézt souvislosti mezi potřebami města z hlediska dopravy a právním zakotvením těchto potřeb, odhalit problémy legislativy vztahující se na dopravu jakožto specifické odvětví ekonomiky a navrhnout možná řešení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses