Zprostředkování plateb mýtného - Vachata, Lukáš (2013)
Práce mapuje současné způsoby vybírání mýta ve státech Evropské Unie. Porovnává užívané technologie elektronického mýtného. Zabývá se možnostmi platby mýtného a výhodami služeb zprostředkovatelů v oblasti zpoplatnění silniční infrastruktury.