Zprostředkování plateb mýtného - Vachata, Lukáš; Zelený, Lubomír; Bartošová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce mapuje současné způsoby vybírání mýta ve státech Evropské Unie. Porovnává užívané technologie elektronického mýtného. Zabývá se možnostmi platby mýtného a výhodami služeb zprostředkovatelů v oblasti zpoplatnění silniční infrastruktury.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses