Rebranding obchodní značky - Nejedlá, Iveta; Volfová, Jitka, 1982-; Doležel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je monitorovat proces rebrandingu obchodní značky na příkladu společnosti EFKO-karton, s.r.o. V teoretické části jsou nejprve definovány základní pojmy této problematiky -- obchodní značka, branding a rebranding, a následně je představen obecný postup rebrandingové kampaně spolu s jejími atributy. Stručně jsou popsány příklady neúspěšného rebrandingu. V praktické části práce jsou vymezena hodnotící kritéria úspěšnosti kampaně, na které navazuje podrobná analýza rebrandingu společnosti EFKO-karton, s.r.o., a především rebrandingu její značky Igráček. Ke zhodnocení úspěšnosti z pohledu spotřebitelů je v závěrečné části zpracován výzkum analyzující spokojenost cílové skupiny zákazníků s provedenými změnami.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses