Prekážky vzájomného obchodu medzi Čínou a USA - Gulišová, Lucia; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Témou tejto bakalárskej práce a jej hlavným cieľom je analýza bariér vzájomného obchodu a obmedzení investičných príležitostí na jednotlivé trhy, vďaka ktorým prichádzajú Spojené štáty a Čína najčastejšie do konfliktov a ich ekonomické partnerstvo sa vyhrocuje. Vedľajším cieľom bakalárskej práce je preskúmanie, cez analýzu vybraných problémov a sporov v rámci obchodných vzťahov a vyjednávania, v akej sfére a akým "tónom" sa bude uberať spolupráca Číny a Spojených štátov do budúcna.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses