Demografické problémy Japonska a Ruska - Kovářová, Alena; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza současné demografické situace v Japonsku a Rusku. Blíže se práce zabývá zejména problematikou stárnutí populace, které je také rozebráno v teoretické části, stejně jako aktuální globální demografické trendy. Práce predikuje různé varianty demografického vývoje a v některých případě navrhuje možnosti řešení problémů.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses