Politika jednoho dítěte v Číně a její dopad na společnost - Puschová, Monika; Pavlík, Petr, 1957-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je celková charakteristika politiky jednoho dítěte v Číně. První část mé práce se zaměřuje na vznik politiky, její vývoj a současnou podobu. Tato část práce nastiňuje i pravděpodobný vývoj politiky plánovaného rodičovství v Číně v budoucích letech. Další část práce se zabývá tím, jak politika jednoho dítěte funguje. Hlavním bodem této bakalářské práce je popis toho, jaký vliv měla politika jednoho dítěte na vývoj čínské populace a čínskou společnost jako takovou.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses