Vliv EU a CEFTA na obchodní a investiční prostředí západního Balkánu - Šmoková, Barbora; Hnát, Pavel, 1981-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce hodnotí a porovnává, jaký vliv mají EU a CEFTA na celkovou kultivací obchodního a investičního prostředí zemí západního Balkánu. V první kapitole je zkoumán vliv EU na region v oblasti obchodních vazeb, finanční podpory a adopce EU standardů. Druhá kapitola popisuje roli CEFTA a zabývá se vnitřními vztahy v regionu. Jednotlivé země západního Balkánu jsou hodnoceny z hlediska konkurenceschopnosti a investičního prostředí.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses