CSR ve společnosti McDonald´s - Vaňková, Kateřina (2013)
Společnost McDonald's je mezinárodní společností, která má své restaurace rychlého občerstvení rozmístěny po celém světě, mimo jiné i v České republice. Cílem této diplomové práce je analýza společensky odpovědných aktivit společnosti McDonald's v ČR a na jejím základě a na základě dotazníkového šetření provedeného na zaměstnancích i zákaznících společnosti navržení jednotlivých kroků strategie a doporučení v oblasti společenské odpovědnosti.